JOBBA HOS OSS – SÅ FUNKAR DET!

Ett jobb som konsult på Real Competence innebär individuell frihet och stora möjligheter att påverka din egen utveckling. Samtidigt som du breddar din kompetens och erfarenhet bygger du nätverk såväl inom Real Competence som hos dina uppdragsgivare.

Våra konsulter utgör kärnan i Real Competence och för oss har det från starten varit av högsta prioritet att få alla att trivas och att bygga en teamkänsla. Även om du är ensam konsult i ditt uppdrag är du inte ensam som konsult. Vi håller en löpande dialog mellan företagsledning och konsulterna under uppdragen och vi ser även till att det finns gott om tillfällen att träffas för att socialisera eller diskutera specifika eller allmänna fastighetsfrågor.
Real Competence erbjuder en plattform och en infrastruktur som minimerar administrationen för respektive konsult. Vi förser dig med visitkort, epost och de verktyg du behöver för att fullgöra ditt uppdrag. Du rapporterar in din tid varje månad och vår administration sköter resten.

Beroende på dina önskemål kan vi erbjuda olika typer av upplägg för din anställning hos oss. Är du junior erbjuder vi normalt en anställning med fast månadslön. Är du mer senior kan vi erbjuda ett upplägg där du jobbar så mycket eller lite du vill med en lönemodell som är anpassad för den större flexibiliteten detta innebär. Kontakta vår konsultchef för ytterligare information eller varför inte ett möte?