Sofi Resander ny Chef Interim på Real Competence

Real Competence upplever en fortsatt mycket stark efterfrågan inom såväl konsultinhyrning som rekrytering. För att möta en ökande efterfrågan från våra uppdragsgivare och samtidigt kunna leverera den bästa konsultupplevelsen har Real Competence anställt Sofi Resander i rollen som Chef Interim.

– Vi strävar efter att alltid erbjuda branschens bästa konsulter och mest träffsäkra rekryteringar. Vi vill även vara konsulternas förstahandsval när de väljer samarbetspartner. Sofis erfarenhet och hennes personlighet passar därför väl in hos oss och vi är mycket glada över att ha henne som en del av vårt team, säger vd Jens Johansson.

Sofi har en gedigen erfarenhet av hela affären rörande inhyrning och rekrytering av chefer och specialister i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. I grunden har hon en fil. kand. inom HR och har därtill mer än tio års erfarenhet av bemanning, interim management och rekrytering i olika roller och hos olika arbetsgivare. Hon kommer närmast från en tjänst som Affärsområdeschef och Partner på Boardtalk. Hon har tidigare även varit Interimschef för Stockholmsområdet på Fasticon.

– Jag har jobbat i branschen i över tio år och alltid haft ett gott intryck av Real Competence som en seriös aktör med stark förankring i branschen. Bolaget har en stark position och jag ser fram emot att tillsammans med mina duktiga kollegor få vara med och utveckla verksamheten vidare, säger Sofi.

Real Competence grundades år 2000 och har gedigen erfarenhet inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Bolaget arbetar med kompetensförsörjningsfrågor och rådgivning inom exempelvis asset management, fastighetsförvaltning, fastighetsvärdering, analys, transaktion, uthyrning samt projekt- och fastighetsutveckling.

 

Kontakt och information

Jens Johansson (VD), 070-566 15 22
jens.johansson@realcompetence.se

Sofi Resander (Chef Interim), 070-813 53 51
Sofi.resander@realcompetence.se