”Pressmeddelande – Karin Johansson ny rekryterare” 

Karin Johansson är det senaste tillskottet till affärsområde Rekrytering.

– Vi erbjuder våra kunder fastighetsexpertis i kombination med expertis inom rekryteringen. Karin som person och hennes profil passar därför väl in hos oss och vi är mycket glada att ha henne en del av vårt team, säger Farnaz Mortazavi, Chef Rekrytering.

 

Karin har genom sina tidigare anställningar i olika befattningar hos bland annat Vasakronan och Midroc Properties lång erfarenhet inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn inom områdena förvaltning, fastighetsutveckling, projektledning och uthyrning. Karin kommer närmast från Midroc Properties i rollen som Affärschef för kommersiell fastighetsutveckling i Stockholm.

 

 

– Jag har samarbetat med Real Competence i olika former och har alltid fått ett gott intryck. Jag tycker att det är oerhört kul att bli del av ett kompetent team med stark förankring i branschen, säger Karin.

 

Real Competence grundades år 2000 och har gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen. Bolaget arbetar med kompetensförsörjningsfrågor och rådgivning inom exempelvis asset management, fastighetsförvaltning, fastighetsvärdering, analys, uthyrning samt projekt- och Fastighetsutveckling.