”Pressmeddelande – Mats ny rekryterare”

Real Competence fortsätter sin satsning inom affärsområdet Rekrytering och anställer Mats Ringström som Rekryterare. Rekryteringen av Mats Ringström är en förstärkning till affärsområdet Rekrytering som fortsätter växa.

 

– Vi känner att efterfrågan på långsiktiga samarbetspartner för rekrytering av spetskompetens till fastighetsbranschen är fortsatt stor och vi har under en längre tid upplevt en ökande efterfrågan på våra rekryteringstjänster. Vi är därför väldigt glada att kunna förstärka rekryteringsteamet och knyta Mats till oss säger Farnaz Mortazavi, Chef Rekrytering.

 

Mats har 15 års erfarenhet av att rekrytera chefer och specialister till bygg- och fastighetsbranschen. Han kommer närmast från egen verksamhet som senior rekryteringskonsult och har tidigare arbetat som vd och partner på A-Search.

 

– Jag tycker att det är oerhört kul att bli del av ett kompetent team med ett starkt varumärke och förankring i fastighetsbranschen, säger Mats Ringström.

 

Real Competence grundades år 2000 och har gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen. Bolaget arbetar med kompetensförsörjningsfrågor och rådgivning inom exempelvis asset management, fastighetsförvaltning, fastighetsvärdering, analys, uthyrning samt projekt- och fastighetsutveckling. Läs mer här!