Real-ity!

REAL COMPETENCE JOBBAR TILLSAMMANS MED KUNDEN!

Karin Johansson arbetar sedan februari 2020 som rekryteringskonsult på Real Competence. Dessförinnan arbetade hon på Midroc som fastighetschef och hade under sin tid där en del kontakt med Real Competence.

Innan jag anslöt till Real Competence var min bild av företaget att de alltid gav ett väldigt seriöst och proffsigt intryck, något jag nu upplever även från insidan. Vi tar oss alltid tid och möda att sätta oss in hur bolagen fungerar och inför samtliga uppdrag görs en ordentlig kravspecifikation. Vi är snabba att återkoppla och lämnar under processens gång löpande uppdateringar. Vi är nischade mot en bransch, vilket borgar för god kvalitet då vi har god branschkoll och vet vad som förväntas av varje individ som rekryteras.

Vår konkurrensfördel är vårt kontaktnät, vår kännedom om branschen och vår långsiktighet vilket medför att vi är en trygg samarbetspartner som vi ser det. Vi gör ett gediget researcharbete och håller koll på olika trender i branschen samt jobbar tillsammans med kunden istället för att jobba åt den.

Kvalitet är ett av våra värdeord och vad vi lever på. Vi levererar och har många återkommande kunder som uppskattar vårt engagemang och har förtroende för att vi hittar rätt person till rätt plats. Vi har ett gott renommé i branschen och det är vi måna om att behålla.

Text: Sverrir Thor, Fråga Lou AB –

Dela inlägget!

LinkedInFacebook
08–545 265 60 | info@realcompetence.se | Real Competence Svenska AB, Kungsgatan 35, 111 56 Stockholm