Real-ity!

Jag upplever att alla processer är smidiga och med korta ledtider

Torbjörn Blücher är vd för fastighetsbolaget Swedish Airport Infrastructure AB, SAIAB, som ägs av Alecta och Swedavia. Bolaget äger fastigheter för ca 6,8 miljarder kronor på Sveriges tre största flygplatser, Stockholm Arlanda Airport, Göteborg Landvetter Airport, Malmö Airport.

När jag tillträdde i mars 2020 var ett av mina uppdrag att rekrytera en ny organisation och vi har sedan dess anställt en rad olika befattningar. Real Competence har varit delaktiga i de flesta av våra rekryteringar och vårt samarbete har fungerat utomordentligt bra. De är mycket kompetenta och samtidigt ödmjuka i sitt sätt att arbeta. Jag upplever att alla processer är smidiga och med korta ledtider.

En av de saker jag har imponerats av med Real Competence är deras långsiktighet och att de tar ansvar för att det ska bli rätt person som rekryteras. Real Competence jobbar som ett team där alla är lika mycket värda och bidrar med sin del. Det är en inställning som jag kan identifiera mig med, det ska vara högt i tak och man ska våga säga vad man tycker.

Real Competence har en väldigt stor kunskap inom fastighetsbranschen och med ett brett nätverk då de känner många i branschen. Det innebär att de vet hur omvärlden ser ut och kan kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vilket märks väl på deras arbete. De är snabba att sätta sig in i processen och har en utmärkt förståelse för vår unika verksamhet och vilka kompetensbehov vi har.

Jag kan varmt rekommendera Real Competence som rekryteringsbolag. Vi är mycket nöjda med bolaget varför vi är en ständigt återkommande kund.

 

Text: Sverrir Thor, Fråga Lou AB –

Dela inlägget!

LinkedInFacebook
08–545 265 60 | info@realcompetence.se | Real Competence Svenska AB, Kungsgatan 35, 111 56 Stockholm