Real-ity!

REAL COMPETENCE STÅR FÖR SAMVERKAN OCH KVALITET!

Ulrika Frisk och Kim Vestin är HR-chef respektive Chef Projektledning hos Hemsö Fastighets AB som är en återkommande kund hos Real Competence.

Vi har använt flera olika rekryteringsfirmor och kan konstatera att Real Competence är väldigt seriösa och kompetenta i sitt rekryteringsarbete. Vi har bra förtroende för dem. De gör ett gediget förarbete och en grundlig kontroll, där utmärker de sig jämfört med sina kollegor, och de har en bra kunskap om branschen och ett bra kontaktnät som ger dem en klar konkurrensfördel.

Den personliga kontakten är väldigt viktig och det gör dem lättillgängliga. Rekryteringsarbete är en personlig process, man söker en specifik profil, och tack vare Real Competences breda kontaktnät och branschkunskap kan de snabbt och smidigt scanna av marknaden och hitta rätt person. De är lyhörda för våra behov och flexibla i samarbetet med oss.

En sak vi uppskattar med Real Competence är att de är väldigt duktiga på återkoppling. Vid aktiva uppdrag har vi en veckovis avstämning vilket gör att vi har bra koll på hur processen går framåt. Vi har även en löpande långsiktig kontakt med dem även när vi inte har aktiva uppdrag och det gör de väldigt smakfullt.

Vi anlitar Real Competence när vi behöver tillsätta fastighetsspecifika tjänster som exempelvis projektledare och projektutvecklare samt även på chefsnivå. De har koll på vad som händer på marknaden och på olika håll i landet. De håller sig uppdaterade om vilka bolag som sagt upp personal och därmed vilka personer som kan finnnas tillgängliga och var man ska scouta. För denna typ av tjänster kan vi definitivt rekommendera dem, inget rekryteringsföretag kan göra allt men för dessa tjänster är de helt rätt.

Värdeord:

Vi tycker att de lever väl upp till sina värdeord och det präglar deras arbete. De levererar kvalitet och samarbete och vi har en god långsiktig kontakt med positiva möten och samtal.

Text: Sverrir Thor, Fråga Lou AB –

Dela inlägget!

LinkedInFacebook
08–545 265 60 | info@realcompetence.se | Real Competence Svenska AB, Kungsgatan 35, 111 56 Stockholm